Menu

Maak kennis met onze keuken en geniet van het lekkers dat onze regio te bieden heeft. Alle gerechten op onze menukaart zijn bereid met de meest verse ingrediënten, waar mogelijk uit de streek, duurzaam en biologisch.
Sauzen, soepen, dressings en marinades welke verwerkt zijn in onze gerechten zo veel mogelijk huisgemaakt vanaf de basis.

Op onze kaart vind je onder andere een Vistrio, Runder Carpaccio, een Vispotje, Biefstuk van de Zijlende en Saté. Daarnaast zijn er natuurlijk onze Pareltjes. Ieder seizoen weer genieten van verse seizoensgebonden en lokale producten.  Op onze Winterse Kaart staan een heerlijke huisgemaakte Uiensoep, Peer met Roquefort, Serranoham met Hazelnootpesto, Zeebaars, Coq au Vin, RunderDiamanthaas, Bananenparfait, WinterTiramisu en natuurlijk onze beroemde Slobber.. !!

 

Bekijk ons menu