Ons Verhaal

Begin 2013 verhuisden wij, Hendrik en Michèle Visser, naar Wieringen om onze droom waar te maken en ons hart te volgen.

Na de start met ons wellness bedrijf Sauna Het Kuurhuys, openden wij in 2015 de deuren van het restaurant ‘Bij Ons Thuys’. Het restaurant staat los van de sauna maar arrangementen boeken kan natuurlijk ook!

Wij streven naar het gebruik van zoveel mogelijk huisgemaakte gerechten en waar mogelijk uit de schitterende omgeving van Wieringen. Wij maken bijna alleen maar gebruik van verse producten.

Gezellig, gezond en lekker is het devies!

Een klein verhaal over de Garnaal…
Denk je eens in… Een garnalenkotter komt thuis met zijn visnetten vol garnalen gevangen op de Noordzee. Er staat een vrachtwagen te wachten om de garnalen (voor zover mogelijk ingevroren) zo spoedig mogelijk weg te brengen naar Marokko. Eenmaal in Marokko aangekomen moeten de garnalen ontdooid worden om vervolgens, razendsnel, gepeld te worden. Daarna worden de garnalen (weer) ingevroren en richting ons koude kikkerlandje gereden om vervolgens via distributiecentra bij de supermarkten en groothandels verkocht te worden aan de consument en horeca bedrijven.

Dat moet anders kunnen, vinden wij! Zelf pellen, hoe leuk! Onze garnalen komen rechtstreeks van de Wieringer kotter en worden direct Bij Ons Thuys gepeld. Garnalen gevangen met aandacht, gepeld met liefde en opgegeten met een glimlach. Een duurzame, weliswaar arbeidsintensieve, maar naar onze mening de mooiste wijze die er is om een gerecht te serveren Bij Ons Thuys èn het is nog lekkerder ook!

Wij verwelkomen je heel graag Bij Ons Thuys!

Veel liefs, Hendrik & Michèle Visser