Page 10 - Menukaart Winter17
P. 10
P. 10
de klassiekers
uit onze keuken
Lekker gewoon & Gewoon lekker!
VOORGERECHTEN
Tomaten-Crème Soep V
/Huysgemaakt vanaf de basis en dat proef je!/................................................. 5.50 €
Runder Carpaccio
/Dun gesneden Ossenhaas/.............................................................................. 9.50 €
Vistrio
/Koudgerookte Zalm / Warmgerookte IJsselmeer Paling/.................................. 10.50 €
/Oeverse Garnalen / Ambachtelijk gerookt door onze Huysroker!/
HOOFDGERECHTEN
Hollandse Biefstuk 16.95 €
/Heerlijk mals en sappig stukje rundvlees met warme saus naar keuze/....... 200 gr. 18.50 €
Vispotje
/Rijkgevuld met Zalm, Kabeljauw en Oeverse Garnalen en Verse Groenten/. 200 gr. 16.95 €
/Afgemaakt met romige Hollandaisesaus/
Saté van de Haas
/Pen met malse Varkenshaas geserveerd met verse Atjar en Kroepoek/....... 200 gr.
NAGERECHTEN
Dame Blanche V 6.50 €
/Drie bollen biologish schapenroomijs met warme chocoladesaus/.................... 6.95 €
Crème Brulée V 6.00 €
/Vanille custard onder een dakje van krokant gekaramelliseerde suiker/............
Ruug Bakkie V
/Bakje koffie met likeurtje naar keuze of Ierse Whiskey ín of naast de koffie/.....
Garnituren & Extra’s
Onze hoofdgerechten worden standaard geserveerd met
een frittata (hartig taartje) van wisselende g. roenten,
Rozeval aardappeltjes met verse kruiden, gemengde salade en mayonaise.
BIJ TE BESTELLEN
Gebakken Rozeval aardappelen....... 2.75 € Peper- of Champignonroomsaus...... 2.00 €
Groenten ‘Frittata’ van de dag........ 2.00 € Stroganoffsaus................................ 2.50 €
Portie gemengde Salade................. 2.00 € Mayo/Ketchup/Curry/Chili.............. 0.50 €
Portie verse Friet............................ 3.25 € Appelmoes, Brander Mayo, Satésaus 1.00 €
Extra Brood.................................... 2.50 € Gebakken Champignons.................. 2.50 €