Page 10 - Menukaart Winter17
P. 10

P. 10

                                                 de klassiekers

                                                                                        uit onze keuken

                                                         Lekker gewoon & Gewoon lekker!

                                                    VOORGERECHTEN

Tomaten-Crème Soep V
/Huysgemaakt vanaf de basis en dat proef je!/................................................. 5.50 €
Runder Carpaccio
/Dun gesneden Ossenhaas/.............................................................................. 9.50 €
Vistrio
/Koudgerookte Zalm / Warmgerookte IJsselmeer Paling/.................................. 10.50 €
/Oeverse Garnalen / Ambachtelijk gerookt door onze Huysroker!/

                                                         HOOFDGERECHTEN

Hollandse Biefstuk                                                                                              16.95 €
/Heerlijk mals en sappig stukje rundvlees met warme saus naar keuze/....... 200 gr.                             18.50 €
Vispotje
/Rijkgevuld met Zalm, Kabeljauw en Oeverse Garnalen en Verse Groenten/. 200 gr.                                 16.95 €
/Afgemaakt met romige Hollandaisesaus/
Saté van de Haas
/Pen met malse Varkenshaas geserveerd met verse Atjar en Kroepoek/....... 200 gr.

                                                         NAGERECHTEN

Dame Blanche V                                                                       6.50 €
/Drie bollen biologish schapenroomijs met warme chocoladesaus/....................   6.95 €
Crème Brulée V                                                                       6.00 €
/Vanille custard onder een dakje van krokant gekaramelliseerde suiker/............
Ruug Bakkie V
/Bakje koffie met likeurtje naar keuze of Ierse Whiskey ín of naast de koffie/.....

                                                         Garnituren & Extra’s

                      Onze hoofdgerechten worden standaard geserveerd met
                           een frittata (hartig taartje) van wisselende g. roenten,

Rozeval aardappeltjes met verse kruiden, gemengde salade en mayonaise.

BIJ TE BESTELLEN

Gebakken Rozeval aardappelen.......              2.75 €  Peper- of Champignonroomsaus...... 2.00 €
Groenten ‘Frittata’ van de dag........           2.00 €  Stroganoffsaus................................ 2.50 €
Portie gemengde Salade.................          2.00 €  Mayo/Ketchup/Curry/Chili.............. 0.50 €
Portie verse Friet............................   3.25 €  Appelmoes, Brander Mayo, Satésaus 1.00 €
Extra Brood....................................  2.50 €  Gebakken Champignons.................. 2.50 €
   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15