Page 10 - Krantje Zomer 18
P. 10

P. 10



                                                             de klassiekers


                                                                                              uit onze keuken

                                                                        Lekker gewoon & Gewoon lekker!




                                                                                    VOORGERECHTEN


                            Tomatensoep van Pomodori Tomaten V
                            /Huysgemaakt vanaf de Basis, en dat proef je!/................................................  7.25 €
                                                                                                       .
                            Runder Carpaccio
                            /Dun gesneden Ossenhaas/..............................................................................  11.25 €
                            Vistrio
                            /Koudgerookte Zalm / Warmgerookte Paling/ Oeverse Garnalen WR 122/.........      12.75 €
                            /Hand-gepeld & ambachtelijk gerookt door onze Huysroker!/



                                                                                 HOOFDGERECHTEN


                    Biefstuk van de Zijlende
                    /Fantastische malse Rumpsteak met warme Saus of Kruidenboter/..............  200 gr.     21.00 €
                    Vispotje
                    /Rijkgevuld met Zalm, Kabeljauw, Oeverse Garnalen en verse Groenten/.....    200 gr.     22.00 €
                    /Afgemaakt met romige Hollandaisesaus/
                    Saté van de Haas
                    /Pen met malse Varkenshaas met Satésaus, verse Atjar en Kroepoek/.........   200 gr.     17.95 €



                                                                    NAGERECHTEN

      Dame Blanche V
      /Drie Bollen Vanilleroomijs met geslagen Room & Chocoladesaus/ .....................  7.75 €
      Crème Brulée V
      /Vanille Custard onder een Dakje van krokant gekaramelliseerde Suiker/.............  7.50 €
      Ruug Bakkie V
      /Bakje Koffie met Likeurtje naar keuze of Ierse Whiskey ín of naast de Koffie/ .....   6.25 €





                                                               Garnituren & Extra’s


                                                   Onze hoofdgerechten worden standaard geserveerd met
                                                                                       wisselende groenten,
                                                                                                  .
                      Rozeval aardappeltjes met verse kruiden & knoflook, gemengde salade en mayonaise.


                 BIJ TE BESTELLEN
                 Gebakken Rozeval aardappelen.......   3.50 €   Peper- of Champignonroomsaus......    2.50 €
                 Groenten van de dag......................  3.50 €  Verse Kruidenboter / Satésaus........  1.50 €
                 Portie gemengde Salade.................  2.50 €  Mayo/Ketchup/Curry/Chili..............  0.50 €
                 Portie verse Friet............................  3.75 €  Appelmoes, Brander Mayo..............  1.00 €
                 Extra Brood....................................  2.50 €  Gebakken Champignons..................  3.00 €
   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15