Page 11 - Krantje Zomer 18
P. 11
P. 11
DE pareltjes
van Wieringen, de Regio & het Seizoen ( Zomer 2018 )
VOORGERECHTEN
Warm Gerookte Forelfilet
/Met Mierikswortel Dressing/........................................................................... 10.50 €
Salade Caprese
/Wildmix van Cherry Tomaat, Buffelmozzarella, Basilicum en Balsamico............ 9.75 €
‘s Zomerse Meloen met Serrano Ham
/Met frisse Kruidendressing/............................................................................ 10.25 €
HOOFDGERECHTEN
Gegrillde Dorade
/Smaakvol stukje vis van de Grill / Met Antiboise/......................................................... 18.75 €
‘Appeltje’ van de Rib Eye / Merlan-Steak
/Alléén de heerlijke malse kern van de Rib-Eye, zonder het vetrandje/ Met Salsa Verde 21.75 €
Gegrillde Lamskoteletjes (3st.)
.
Heerlijk gemarineerd / Met Frisse Chutney van Limoen & Mango/.......................................... 23.50 €
NAGERECHTEN
Salted Caramel Cheesecake V
/Zacht-Zoete Amerikaanse Cheesecake / Met Zeezout/........................................ 8.50 €
Verse Aardbeitjes V
/Lekker zoet en verfrissend met Yoghurtijs en Munt/......................................... 8.00 €
Piña Colada V
/Van Rum, Kokos en Ananas / Met Ananas Sorbetijs/............................................ 8.25 €
Vegetarische Gerechten/ Geserveerd met Salade
Pizza V
/Heerlijk verse Pizza met Tomaat, Kaas en Knapperige Groenten/......................... 15.50 €
.
Aziatische Noodles V
/Zoet-Pikant gekruide Noodles met gewokte Groenten, Ei en Cashewnoten/........ 15.50 €
Allergenen
Heb je een allergie? Meld het ons en we informeren je graag over allergenen in
onze gerechten. De chef zal indien nodig kijken naar de mogelijkheden om een
gerecht aan te passen aan jouw persoonlijke dieet.