Page 11 - Menukaart-Wild
P. 11

P. 11

DE pareltjes

van Wieringen, de Regio & het Seizoen ( winter 2018 )

Een b tje md... Maar wel lekker!

VOORGERECHTEN

Gerookte Houtduif Filet
/Met een garnituur van Zuurkool en Pernot/....................................................... 10.75 €
Winterse Uiensoep V
/Met Brood met gegratineerde Kaas/................................................................. 8.75 €
Trio van Wilde Hammen
/Schouderham van Hert / Coppa van Wild Zwijn / Peperham van Wilde Eend/.... 11.25 €

HOOFDGERECHTEN

Herten Biefstuk

/Mals en Smaakvol stukje Wild / Standaard Medium-Rare gebakken/............................ 23.00 €

Trio van Gevogelte

/Drie malse stukjes Borstfilet van Houtduif, Wilde Eend en Rode Patrijs/....................... 22.75 €

Hazenrugfilet    filet  van  Noord  Hollandse  Hazen/  .........................................................  24.50 €
/ Kort gebakken

Maak uw Wildgerecht compleet met een saus naar keuze:
Romige Appel-Bruin Biersaus, Zoet-Zure Cranberry Saus of Klassieke Rode Wijnsaus

                        NAGERECHTEN

                        Slobber V
                        /De befaamde Café Glacé van René / Met een tikje Tia-Maria/............................ 8.00 €
                        Pistache Perfectie V
                        /Heerlijke combi van Pistache IJs, Chocolade Fudge & Pistache Likeur/............... 8.50 €
                        Kaneel Bavarois V
                        /Met Verse Room en Port-Blauwe Bessen Saus /................................................. 8.25 €

Vegetarische Gerechten/ Geserveerd met Salade

Pizza V

/Heerlijk verse Pizza met           Tomaat,    Blauwe  Kaas  en  Knapperige  Groenten/..............              15.50 €
Aziatische Noodles V

/Zoet-Pikant gekruide Noodles met gewokte Groenten, Ei en Cashewnoten/ ........ 15.50 €

Allergenen

Heb je een allergie? Meld het ons en we informeren je graag over allergenen in
onze gerechten. De chef zal indien nodig kijken naar de mogelijkheden om een
gerecht aan te passen aan jouw persoonlijke dieet.
   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16