Page 11 - Menukaart-Wild
P. 11
P. 11
DE pareltjes
van Wieringen, de Regio & het Seizoen ( winter 2018 )
Een b tje md... Maar wel lekker!
VOORGERECHTEN
Gerookte Houtduif Filet
/Met een garnituur van Zuurkool en Pernot/....................................................... 10.75 €
Winterse Uiensoep V
/Met Brood met gegratineerde Kaas/................................................................. 8.75 €
Trio van Wilde Hammen
/Schouderham van Hert / Coppa van Wild Zwijn / Peperham van Wilde Eend/.... 11.25 €
HOOFDGERECHTEN
Herten Biefstuk
/Mals en Smaakvol stukje Wild / Standaard Medium-Rare gebakken/............................ 23.00 €
Trio van Gevogelte
/Drie malse stukjes Borstfilet van Houtduif, Wilde Eend en Rode Patrijs/....................... 22.75 €
Hazenrugfilet filet van Noord Hollandse Hazen/ ......................................................... 24.50 €
/ Kort gebakken
Maak uw Wildgerecht compleet met een saus naar keuze:
Romige Appel-Bruin Biersaus, Zoet-Zure Cranberry Saus of Klassieke Rode Wijnsaus
NAGERECHTEN
Slobber V
/De befaamde Café Glacé van René / Met een tikje Tia-Maria/............................ 8.00 €
Pistache Perfectie V
/Heerlijke combi van Pistache IJs, Chocolade Fudge & Pistache Likeur/............... 8.50 €
Kaneel Bavarois V
/Met Verse Room en Port-Blauwe Bessen Saus /................................................. 8.25 €
Vegetarische Gerechten/ Geserveerd met Salade
Pizza V
/Heerlijk verse Pizza met Tomaat, Blauwe Kaas en Knapperige Groenten/.............. 15.50 €
Aziatische Noodles V
/Zoet-Pikant gekruide Noodles met gewokte Groenten, Ei en Cashewnoten/ ........ 15.50 €
Allergenen
Heb je een allergie? Meld het ons en we informeren je graag over allergenen in
onze gerechten. De chef zal indien nodig kijken naar de mogelijkheden om een
gerecht aan te passen aan jouw persoonlijke dieet.