Page 9 - Menukaart-Wild
P. 9

is Thuys te zijn alsof men op reis is  P. 9

het diner 17.00 - 21.00

             DE HOOFDINGREDIENTEN

    L iefde en aandacht vind je straks terug op je bord,
                Medium-Rosé gebakken, niet te lang en niet te kort.
 Het is het hoofdingrediënt van onze keuken sinds de dag van ons bestaan,
   Er wordt hooguit in de pan nog een snufje zout en wat peper opgedaan.

  Om écht goed te kunnen proeven en te sidderen van genot,
         Vragen wij je om bewust te eten, en het liefst ook niet te vlot.
      Want hier op Stroe doen we alles soms misschien een beetje traag,
Maar als morgen de wekker gaat denk je al haastend met een glimlach aan vandaag.

   M ocht het nu zo zijn dat je tips hebt voor de volgende keer,
             Dan horen wij dit graag, want wij blijven altijd in de leer.
              En was het bezoek aan Bij Ons Thuys helemaal perfect?
       Vertel het dan vooral aan die ene buurvrouw die zo lekker kwekt!

KLASSIEKERS                    Pareltjes

Klas·sie·ker (de; m; mv:       Pa·rel (de; v(m); mv: parels)
klassiekers) - Iets dat een    Een hard, rond voorwerp dat
alomtegenwoordig en uniek      door bepaalde weekdieren
symbool is van een vergane     (vn oesters) wordt gemaakt,
tijd, hoofdzakelijk vanwege    en dat opgevist wordt om als
inherente kwaliteit of repre-  sieraad te dienen. In de taal
sentatieve status, vaak bes-   wordt het woord parel
chouwd met gevoel van          overdrachtelijk gebruikt, als
nostalgie.                     aanduiding voor "waardevol"
Onze klassiekers zijn jaar     en/of "duurzaam", net zoals
rond verkrijgbaar.             onze seizoenswisselende
                               streekgerechten dat zijn.
                               Laat je verrassen...
   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14