Page 10 - Menukaart-Wild
P. 10
P. 10
de klassiekers
uit onze keuken
Lekker gewoon & Gewoon lekker!
VOORGERECHTEN
Tomatensoep van Pomodori Tomaten V
/Huysgemaakt vanaf de Basis, en dat proef je!/................................................ 7.25 €
Runder Carpaccio
/Dun gesneden Ossenhaas/.............................................................................. 11.25 €
Vistrio
/Koudgerookte Zalm / Warmgerookte Paling/ Oeverse Garnalen WR 122/......... 12.75 €
/Hand-gepeld & ambachtelijk gerookt door onze Huysroker!/
HOOFDGERECHTEN
Biefstuk van de Zijlende 21.00 €
/Fantastische malse Rumpsteak met warme Saus of Kruidenboter/.............. 200 gr. 22.00 €
Vispotje
/Rijkgevuld met Zalm, Kabeljauw, Oeverse Garnalen en verse Groenten/..... 200 gr. 17.95 €
/Afgemaakt met romige Hollandaisesaus/
Saté van de Haas
/Pen met malse Varkenshaas met Satésaus, verse Atjar en Kroepoek/......... 200 gr.
NAGERECHTEN
Dame Blanche V
/Drie Bollen biologish Schapenroomijs met geslagen Room & Chocoladesaus/..... 7.75 €
Crème Brulée V
/Vanille Custard onder een Dakje van krokant gekaramelliseerde Suiker/............. 7.50 €
Ruug Bakkie V
/Bakje Koffie met Likeurtje naar keuze of Ierse Whiskey ín of naast de Koffie/..... 6.25 €
Garnituren & Extra’s
Onze hoofdgerechten worden standaard geserveerd met
wisselende g. roenten,
Rozeval aardappeltjes met verse kruiden & knoflook, gemengde salade en mayonaise.
BIJ TE BESTELLEN
Gebakken Rozeval aardappelen....... 3.50 € Peper- of Champignonroomsaus...... 2.50 €
Groenten van de dag...................... 3.50 € Verse Kruidenboter / Satésaus........ 1.50 €
Portie gemengde Salade................. 2.50 € Mayo/Ketchup/Curry/Chili.............. 0.50 €
Portie verse Friet............................ 3.75 € Appelmoes, Brander Mayo.............. 1.00 €
Extra Brood.................................... 2.50 € Gebakken Champignons.................. 3.00 €